Fără categorieȘtiri

Cascada Bigăr s-a prăbușit din cauze naturale!

Frumoasa cascadă Bigăr, din Parcul Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa s-a prăbuşit din cauze naturale, a anunțat în această seară Romsilva.

”Avem, din păcate, şi o veste neplăcută. Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase obiective turistice din Parcul Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa, s-a prăbuşit astăzi din cauze naturale”, a transmis, luni seară, Romsilva, pe pagina de Facebook.

Conform sursei, travertinul și mușchii care s-au acumulat în timp, au crescut în dimensiuni și greutate, iar astăzi a cedat sub propria greutate. ”Colegii noștri sunt la fața locului, iar zilele următoare vom reveni cu mai multe amănunte și imagini”, au mai transmis cei de la Romsilva.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş- Severin, Romeo Dunca, s-a declarat şocat când a aflat vestea că una dintre cele mai vizitate cascade din acest judeţ, Cascada Bigăr, s-a prăbuşit. ”Sunt şocat, îmi pare rău. Era cel mai vizitat loc din judeţul nostru. O să analizăm ce este de făcut, dar cu natura nu te joci. E un fenomen normal, ne întristează pentru că aducea multă atenţie şi interes pentru zona noastră, dar Caraş- Severin are multe locuri frumoase şi vă invităm să le vizitaţi”, a declarat Romeo Dunca pentru New.ro.

Foto: Flavius Enache