Protecția mediuluiȘtiri

Trei modele de huse biodegradabile pentru telefonul tău

Încă nu s-au inventat telefoane biodegradabile, dar există huse care te ajută să îți protejezi mobilul fără a face rău mediului. Husele biodegradabile pentru telefon sunt disponibile și în România în mai multe variante și culori – cel mai des este sunt cumpărate fie în culoarea verde, fie în cea de lemn natur.

Husa biodegradabilă cu șnur

O variantă interesantă este husa biodegradabilă cu șnur. Pentru un iPhone 11 Pro, prețul unei astfel de huse este redus de la 74,20 de lei, la numai 40,30 de lei.

”Această husă ecologică este fabricată din TPU flexibil și paie naturale de grâu, și are o suprafață mată netedă pentru un aspect clasic. O caracteristică suplimentară a acestei huse o reprezintă cureaua elegantă care vă permite să purtați în siguranță telefonul iPhone 11 Pro în fața dvs. ca un colier, sau peste umăr. Protejați prețiosul iPhone 11 Pro și planeta Pământ cu această uimitoare husă biodegradabilă din seria Saii Eco Line”, este descrierea produsului.

Husă din lemn

Husa din lemn este numai parțial biodegradabilă pentru că marginile sale sunt din silicon. ”Husa de protecție din lemn natural oferă telefonului un design elegant, cu un nivel ridicat de protecție. Lemnul natural are un bob diferit și prin urmare, husa poate arăta puțin diferit față de imaginea prezentată pe site”, explică producătorul.

Husa este fabricată din lemn natural la exterior iar la interior și pe margine din silicon. ”Acest amestec de materiale oferă o priză deosebit de stabilă și fiabilă”, dau asigurări furnizorii produsului.

Prețul unei huse din lemn pentru telefon este de circa 60 de lei.

Husă eco-friendly Zero Waste

O husă de telefon care complet biodegradabilă, este fabricată din componente durabile și ecologice reușind să ofere o protecție excelentă dispozitivului împotriva zgârieturilor și daunelor. Această husă ajută la reducerea cantității de deșeuri de plastic din mediu.

Din ce este produsă o husă cu zero impact pentru mediu:

  • PBAT (Acid poli-adipic / Butil-tereftalat) – 81,3%;
  • Citrat de acetil de tribut – 4,5%;
  • Carbonat de calciu 9,4%;
  • Titania – 1,4%;
  • Talc – 1,9%;
  • Celuloza vegetala – 1,5%.

Prețul husei eco-friendly este de numai 25 de lei.